Screenshot 2021-12-27 at 14.20.44.png

Workshops

masterclass healthy ageing, menopauze & rimpels

We worden allemaal ouder maar wat kan je doen om vitaal en fit te blijven? Hoe kan je er jong én natuurlijk blijven uitzien? Marlies en Marouschka zijn orthomoleculair therapeut volgens de kpni (klinische psyche neuro immunologie) en vertellen je graag wat zij leerden over het verouderingsproces. Hoe gaat het in zijn werk en wat kan je doen om je lichaam jong en energiek te houden? Zo kan ook jij blijven stralen!

Je leert wat je lichaam ouder maakt en hoe dat fysiologisch in z’n werk gaat, welke factoren het verouderingsproces versnellen en hoe je veroudering kan tegengaan. Je krijgt praktische tips en tricks waarmee je meteen aan de slag kan. Zelfs kleine veranderingen hebben een positief effect op je lichaam en het hoeft ook niet veel te kosten! 

Tijdens de tweede masterclass gaan we dieper in op de specifieke thema's ‘rimpels’ en ‘menopauze’.

Na afloop van de masterclass ontvang je een digital detox programma, een lang leef recept en een actieplan om meteen aan de slag te gaan. 

  • Healthy aging: Donderdag 17/2 om 20u

  • Menopauze en rimpels: Woe 9/3 om 20u

 

Prijs voor 1 masterclass: 49€

Prijs voor 2 masterclasses: 79€

online kookworkshop met els lefever

De masterclasses van Els zorgen voor heel wat inspiratie wanneer je gezond wil koken en lekker wil eten. Een goede voorbereiding helpt je al een heel eind op weg en daar is mealpreppen ideaal voor. Op een paar uurtjes maak je eten voor enkele dagen.

Wil jij dit ook graag leren?

Tijdens de workshop ‘veggie en vegan’ ontdek je hoe veelzijdig en lekker groenten kunnen zijn door eenvoudige maar originele recepten.

 

  • Mealprep – Zaterdag 5/2 om 10u

  • Veggie en vegan – zaterdag 26/2 om 10 uur

 

Prijs voor 1 masterclass: 20€

Prijs voor 2 masterclasses: 35€ 

pexels-ella-olsson-1640772.jpg