Hoe we werken?

Aanmelding 

 

Laat je gegevens achter via deze link, dan plannen we een eerste afspraak.

Als je telefonisch contact opneemt is het helaas niet altijd mogelijk om jouw oproep onmiddellijk te beantwoorden. Laat een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

2

Kennismakingsgesprek 

 

Tijdens het eerste gesprek staan we stil bij waar jij tegenaan loopt, waar je graag hulp bij wil en wat je wil bereiken. We staan stil bij je vragen en verwachtingen. Tijdens dit gesprek kan jij kennismaken met de psycholoog en vertellen we hoe we werken. 

 

Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat je aanvoelt of de psycholoog met je matcht. Na het eerste gesprek krijg je natuurlijk bedenktijd.

 

Beslis je om met de behandeling van start te gaan, dan formuleren wij een voorstel hoe een eventuele behandeling eruit kan zien.

3

Behandeling

 

Verleden ervaringen bepalen ons denken, voelen en doen. Jezelf en je gedachten bewust observeren is een belangrijke stap richting verandering. We leren psycho-educatie technieken om je brein te leren hoe het anders kan. Dat is de basis voor een bewuster, gelukkiger en veerkrachtiger leven en persoonlijke groei.  

 

Samen bekijken we de verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op jouw welzijn en welbevinden. Op basis daarvan stemmen we de behandeling af op wat jij nodig hebt. Jij bepaalt dus de richting en wij begeleiden je in dat proces.

 

Wanneer dit een meerwaarde kan betekenen, werken we met EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die kan helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen zoals een ongeval, het verlies van een dierbare, mishandeling of misbruik. 

Mood-4-4.jpg
Mood-6-3.jpg
Mood-7-2.jpg

Vragen

 

Als je vragen hebt, kan je ons steeds contacteren: 0485/463745 of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Tijdens de sessie en na kantooruren beantwoorden wij de telefoon mogelijk niet. Laat een boodschap achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.