TRAINING IN KLEINE GROEP

Tijdens de training in kleine groep werken we in eerste instantie aan het bewust worden van jouw houding om van daaruit verder op te bouwen en spieren te versterken. Tijdens dit uurtje staat krachttraining centraal omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de basis vormt vooraleer er op een intense manier kan verder gewerkt worden.

 

We werken aan een sterk lichaam en focussen op het verbeteren van functionele bewegingen. Ook werken we aan het versterken van je core. Je core is het fundament van je lichaam. Een sterke core is voor iedereen essentieel, maar zeker wanneer je kampt met rugklachten. Met deze oefeningen versterken we de dieperliggende buik-en rugspieren waardoor je ruggengraat en bekken wat meer gestabiliseerd worden. Ook een goede aanvulling dus wanneer je je lichaam veel belast met sporten als joggen. 

 

Tijdens deze training werken we aan een strakker figuur door meer spiermassa te kweken, een betere vetverbraning en een betere algemene gezondheid. We passen de oefeningen aan aan jouw niveau. Iedere oefening heeft verschillende variaties, zowel voor de beginner als voor de meer gevorderde deelnemers. 

 

We gaan niet van start met de meest intense en complexe oefeningen. Eens er voldoende opbouw is geweest en je lichaam sterk genoeg is, kunnen we de lessen voor jou extra pittig maken als je hiervan houdt. 

 

Normaalgezien werken we in een circuit (of doorschuifsysteem) waardoor je iedere spiergroep traint. Door de huidige corona maatregelen hebben we de manier van trainen wat aangepast, zo wordt het materiaal enkel door jou gebruikt. 

 

Er op je best uitzien, maar vooral: je op je best voelen!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

EN KRIJG ZO AL ONZE MOODBOOSTERS IN JE MAILBOX!

BOOST COACHING

COACHING

MOOD 

VRUNSTRAAT 71, 

3550 HEUSDEN-ZOLDER

VOLG MOOD STUDIO OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

 

VOLG BOOST COACHING OP FACEBOOK EN INSTAGRAM