Studio MOOD sluit de deuren 

In het leven moet je keuzes maken. Sommige keuzes zijn gemakkelijk, andere moeilijk en nog andere heel moeilijk. De beslissing die ik een tijdje geleden nam, valt onder de laatste categorie. Ik besliste namelijk om de Studio te sluiten. Met veel hartzeer, want we hebben samen wat moois gecreëerd. Dankzij de Studio kwam ik in contact met zoveel toffe en inspirerende mensen. Het was bijzonder.   

 

Maar ik moet niemand vertellen dat de voorbije 2 jaren niet het ideale klimaat waren om een Studio te lanceren. De huidige onzekere tijden geven ook niet echt een duwtje in de goede richting. Dit bracht veel zorgen en slapeloze nachten met zich mee. En een leven met veel zorgen en stress is niet wat ik wil voor mezelf en al helemaal niet voor mijn lieve dochter. Aan anderen verkondigen goed voor zichzelf te zorgen en voldoende rust te nemen en het zelf niet doen, voelt ook niet goed. Dus na heel lang twijfelen, hakte ik de knoop door in de hoop zo meer gemoedsrust te vinden.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor de voorbije jaren, voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen om van de Studio zo een mooie plek te maken, al die prachtige klanten die week na week paraat stonden en al helemaal voor de lesgeefsters waar ik mee mocht samenwerken. Want eerlijk, het is een prachtig team geworden, toch? (En dan staat Machteld nog niet mee op de foto...)

Mood.jpeg

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

 

We gaan door tot vrijdag 9 juli (indien er voldoende deelnemers zijn).

 

10, 5- en enkele beurtenkaarten worden goedkoper. Zo kan je zelf bekijken hoeveel beurten je nodig hebt om ons tot 9 juli te vergezellen en hoef je hier geen meerprijs voor te betalen. Hierdoor hopen we je tot juli te blijven motiveren.

 

Momenteel betaal je voor een 10-beurtenkaart 120€ (ipv 130€) en voor een 5 beurtenkaart of een enkele beurt 13€ per les (ipv 15€ en 14€). Vanaf 1 juni zakt de prijs voor een 5 beurtenkaart en een enkele beurt naar 12€ per les.

 

Opgelet!

Openstaande beurtenkaarten die na 22 april worden aangekocht, worden niet terugbetaald. Kocht je tussen januari en 22 april een 20-beurtenkaart, of tussen maart en 22 april een 10-beurtenkaart en het lukt niet deze allemaal te gebruiken, dan bekijken we graag met jou hoe we jou tegemoet kunnen komen.

 

Onze lesgeefsters brainstormen of ze de lessen op eigen houtje zullen verderzetten. Sofie en Nathalie doen dat sowieso! Wij brengen jullie uiteraard op de hoogte wanneer ze zelf zicht hebben op wat en waar.Ik wens iedereen keuzes die goed zijn voor jouw welzijn en die je gelukkig maken, ook al zijn ze moeilijk, misschien wel heel moeilijk.


Het was mooi ♡

Dank je wel!

 

Liesbet

Mood ster.png