Psychologische hulp

Druk en veel stress op het werk, het moeilijk hebben om werk- en gezinsleven te combineren, je onzeker voelen, nare ervaringen die je niet van je kan afschudden, niet meer kunnen genieten van het leven, zaken anders willen aanpakken maar er niet in slagen… Iedereen heeft wel eens een moeilijke periode of momenten dat je niet goed weet welke richting uit te gaan.

 

Wanneer je er zelf of met hulp van familie of vrienden niet meer uit geraakt, kan het helpen  om professionele hulp in te schakelen. Een psycholoog is opgeleid om met een open, onbevooroordeelde blik, samen met jou te kijken naar waar jij naar toe wil. Als buitenstaander is het soms gemakkelijker om zicht te krijgen op bepaalde patronen.

 

We kijken samen naar waar jij vastloopt en zoeken dan samen naar wat jou helpt om deze patronen te doorbreken zodat jij weer verder kan. 

OM HULP VRAGEN IS OKÉ

Een keuze maken voor een psycholoog en de behandeling die het best bij jou past is erg belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk. Door hulp te zoeken neem je je eigen welzijn in handen en zet je al een eerste belangrijke stap.

 

Bij MOOD zijn we overtuigd van de meerwaarde van een integrale aanpak om je mentale en fysieke gezondheid samen te optimaliseren. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek, laat zien dat een gecombineerde aanpak, gericht op zowel het mentale als fysieke aspect, het meeste kansen biedt op een verbeterd welbevinden. En dit kan binnen MOOD. We streven er steeds naar om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.