Klik op de icoontjes en beluister of bekijk de ontMOOD Podcast op Spotify, Apple Podcasts of YouTube.

Bekijk alle afleveringen

Minder moeten, meer jezelf zijn? Ontdek het nieuwe seizoen van de ontMOOD-podcast

In het gloednieuwe seizoen van de ontMOOD-podcast ga ik met een aantal bijzondere ondernemersvrouwen en leidinggevenden in gesprek over hun boeiende parcours, maar ook over hun mentale en fysieke welzijn, over minder moeten – ontMOETEN – en meer jezelf zijn, over zorg dragen voor zichzelf én over hun uitdagingen.

Want ook hun pad verloopt met ups & downs, met successen en met tegenslagen, met vallen en opstaan, maar altijd met … groei. Zowel persoonlijk als privé. Ondanks, en misschien zelfs dankzij, alle gebeurtenissen en ‘obstakels’ op de weg.

Herkenbaar voor jou? Laat je inspireren!

Benieuwd wat hun missie is, met welke uitdagingen ze worstelen en hoe ze daarmee omgaan, wat hen gelukkig maakt, wat succes voor hen betekent, hoe ze zorgen voor hun hoofd, lichaam en hart, … ?

Luister naar de afleveringen voor veel aha-momenten en een heleboel podcastplezier!

Raken, inspireren, boeien de gesprekken jou? Deel de podcast gerust met je netwerk of schrijf een review. Zo verspreiden we samen de ontMOOD-vibe en helpen we meer vrouwen om zichzelf te zijn of te worden. Wil je niets missen van deze reeks? Abonneer je dan op de podcast op jouw favoriete kanaal.

Het tweede seizoen van de ontMOOD podcast

Binnenkort kan je hier maandelijks een nieuwe aflevering vinden voor seizoen twee. Nog even geduld!

Het eerste seizoen gemist?

Geen nood, je kunt ze hier nog altijd beluisteren.

Een niet te missen boeiende gesprekkenreeks met vrouwen die, bewust of soms gedwongen, bijzondere keuzes maakten of iets buitengewoons meemaakten. Een waaier aan thema’s komt aan bod: postnatale depressie, endometriose en een onvervulde kinderwens, kanker, ondernemen, uit de gouden kooi stappen, je partner verliezen…