OntMOOD-jaartraject: meer (jezelf) ONT-moeten

Om voluit te leven en te ondernemen vanuit jouw essentie

Learn who you are, unlearn who they told you to be

Voel je als vrouwelijke ondernemer of leidinggevende dat het leven anders, beter, zinvoller kan?

Want al jouw rollen combineren – die van moeder, ondernemer, partner, vriendin, dochter -, nog meer ballen in de lucht houden en aan een resem torenhoge verwachtingen voldoen …

 • Het maakt je onrustig. Gestresseerd. En zelfs uitgeput.
 • Misschien tast het wel je zelfvertrouwen aan, voel je je minderwaardig, maak je soms keuzes die minder goed voor je zijn.
 • Of heb je net alles bereikt wat op je verlanglijstje staat, maar voel je toch dat er iets ontbreekt.
 • Met andere woorden: je raakt verwijderd van wie je écht bent, en je leeft en onderneemt niet vanuit je ware kern.

Om te weten wie jij bent, los van al die verwachtingen,

om je eigen wijsheid, je kracht en je doelen te (her)ontdekken

én al die inzichten in te zetten op een zingevende manier die voor jou werkt en jou in balans houdt,

– zowel privé als professioneel –

is duurzame verandering nodig.

Ik wijs je graag de weg       ↓

Samen met jou ga ik op zoek naar je ware essentie. Daar waar je (onbewuste) blokkades opheft en de kern van verandering zit. Want alles – ook duurzame verandering – begint bij jezelf. Bij wie je écht bent.

Ik begeleid je vanuit:

 • een holistische, diepgaande en intensieve aanpak
 • gebaseerd op meer dan 17 jaar ervaring als psychologe en ondernemer
 • met een oprecht geloof in jouw eigen expertise en wijsheid
 • in een exclusieve 1-op-1 ondersteuning
 • aangevuld met praktische tools en handvaten

Welkom thuis, bij jezelf

In een onderbouwd jaartraject laat ik je thuiskomen. Eerst bij jezelf, daarna in de verschillende rollen die jij vandaag vervult. We creëren een mindset of change en gaan verder dan de traditionele sofagesprekken. Daarbij combineren we mindsetwerk en lichaamsbewustzijn voor meer duurzame fysieke en mentale balans in je leven.

Na het traject …

 • … leid je een zinvol en gelukkig (ondernemers)leven waarbij je jezelf niet verliest.
 • … weet je duidelijk wat voor jou belangrijk is in het leven.
 • … weet je hoe je je leven kunt inrichten om je doelen te realiseren.
 • … heb je meer mensenkennis en verbind je beter met de mensen die je graag ziet.
 • … heb je meer vertrouwen in jezelf en een groter gevoel van zelfwaarde.
 • … ervaar je meer veerkracht in uitdagende situaties en momenten van (financiële) druk.
 • … ga je van voortdurende overprikkeling naar complete innerlijke rust.

Wil jij dat ook?

Vul de vragen op het kennismakingsformulier in en ik bezorg je graag een aantal mogelijkheden voor een kennismakingsgesprek.

Vul het kennismakingsformulier in!

Van persoonlijke groei naar betekenisvol leven en ondernemen – In drie fases

Duurzame verandering heeft tijd nodig. Ik geloof niet in quick fixes of een magic pill. Je hebt tijd en ruimte nodig om met jezelf aan de slag te gaan en jarenlange patronen te doorbreken. Daarom ontwikkelde ik voor jou een jaarmentorship dat offline 1-op-1-momenten combineert met online modules en een uitgebreid kenniscentrum.

Ben jij bereid om in jezelf te investeren en betekenisvolle stappen te zetten? In drie fases begeleid ik je naar jouw doelen:

Fase 1

Het ideale moment om te ontdekken wat je écht wilt (bereiken). Tijdens deze eerste fase bepalen we samen jouw doelen en ontdek je welke overtuigingen jou in de weg staan. Vaak zijn die zo bepalend dat veranderen een uitdaging is. Omdat je zenuwstelsel geactiveerd wordt op momenten dat die patronen getriggerd worden, is het belangrijk om te leren hoe je je zenuwstelsel kan reguleren. Ook dat leer je in deze fase 1.

Je krijgt toegang tot vier online modules:

 1. Over veranderen: je krijgt diepere inzichten over het concept ‘verandering’, waarom het zo uitdagend is, waarom het tijd vraagt om te integreren en hoe je zelf zaken in beweging zet.
 2. Mindset en brein: je komt te weten hoe je gedachtepatronen ontstaan, wat je kindertijd ermee te maken heeft, hoe overtuigingen leiden tot conditionering en torenhoge verwachtingen.
 3. Innerlijk kind: van hechting en je innerlijke criticus tot pleasegedrag, schaduwwerk en loslaten, ze spelen een grote rol in je huidige patronen. Hoe ga je daarmee om?
 4. Stress en overlevingsmodus: na deze module weet je wat je veilige plek is, hoe je je zenuwstelsel reguleert en hoe je omgaat met moeilijke situaties en ongemak.

Fase 2

Zodra het fundament gelegd is en je jouw verwachtingen kan onderscheiden van de verwachtingen van anderen, ontstaat er ruimte om stil te staan bij wie jij echt bent. Je leert hier ook contact maken met je lichaam. Het is de basis van alle daaropvolgende leermomenten: afstemmen op jouw noden, grenzen aangeven, goed voor jezelf zorgen …

In deze fase krijg je toegang tot drie online modules:

 1. Waarden en purpose: je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk zijn en in welke mate je volgens deze waarden leeft. Je leert wie je écht bent en hoe je helemaal jezelf kan zijn, in zowel privé- als professionele situaties.
 2. Zelfcompassie en mildheid: zachtheid en mildheid zijn essentieel om in een drukke, overweldigende wereld dicht bij jezelf te blijven. Je leert eerst jezelf omarmen, om daarna anders in het leven te staan.
 3. Thuiskomen in je lichaam: hoe ga je om met emoties, hoe leer je ze echt voelen en reguleren? In deze module doen we ook een bodyscan en leer ik je de kracht van tapping.

Fase 3

Tijdens de derde en laatste fase integreren we alles. Je hebt nu een stevige basis om ook effectief beter voor jezelf te zorgen. Ook de context waarin jij je begeeft heeft een grote impact op je welzijn. Mogelijk veranderde jij, maar is je omgeving niet mee veranderd, hoe ga je daarmee om? Of doet die kennis je twijfelen over wat dat betekent voor bepaalde zaken in je leven, zoals de opvoeding van je kinderen?

Tijdens fase 3 zoomen we verder in met drie online modules en krijg je tools om de geleerde zaken ook effectief vast te houden.

 1. Meer plezier in je leven door zelfzorg: je leert wat je energiegevers zijn, hoe je grenzen aangeeft en zelfzorg inlast zonder schuldgevoel.
 2. Verbinding en zingeving: hoe zet je al die inzichten en zelfkennis om in betekenisvolle verbinding met jezelf en met je omgeving?
 3. Hoe ga je verder? In de laatste module leer je om die nieuwe inzichten vast te houden en om te zetten in acties die voor jou werken, zonder in dezelfde patronen te hervallen.

Persoonlijke begeleiding naar jouw doel(en)

In elke fase krijg je, naast exclusieve toegang tot deze modules, zes persoonlijke contacturen die we afstemmen op jouw noden en de zaken die je verder wilt uitdiepen. Samen komen we tot diepgaande inzichten over jezelf en alle rollen die je vervult, waardoor je de nodige stappen zet om je doelen te realiseren.

Je krijgt ook 24/7 toegang tot een online kenniscentrum waarin ik op een behapbare manier al mijn kennis voor jou gebundeld heb. Naast de online modules vind je er meditatie- en ademhalingsoefeningen, een journal, visualisatietrainingen, yogasessies en interessante lees- en luistertips die je onderweg inspireren.

Ik wil kennismaken!

Vul de vragen op het kennismakingsformulier in en ik bezorg je graag een aantal mogelijkheden voor een kennismakingsgesprek.

Vul het kennismakingsformulier in!

Hallo, Ik ben Liesbet.

Bezielster van Mood Feelgood, jouw startpunt naar persoonlijke groei en dieper inzicht als onderneemster.

Als tienermeisje en jongvolwassene begon mijn reis naar zelfontwikkeling. Op persoonlijk én professioneel vlak. Ik worstelde, struikelde, viel weleens. Vandaag zie ik dat niet als obstakels, maar als momenten van groei. En nog steeds voel ik groei, want het leven blijft één groot work in progress.

Met mijn opleiding als psychologe bouwde ik ervaring op in binnen- en buitenland en ontdekte ik met specialisaties in gezondheidscoaching, personal training en yoga de kracht van de eigen innerlijke wijsheid. Ik geloof in een positief vermogen van ieder individu en ben ervan overtuigd dat duurzame verandering voor iedereen mogelijk is.

Met al mijn kennis en ervaring  creëerde ik een levensveranderend traject voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden met veeleisende banen. Zoals jij. Ik help jou om stappen te zetten naar het leven dat jij voor ogen hebt.

Waarom je doelgerichte stappen zet tijdens dit traject?

 • Tijdens het traject krijg je mijn exclusieve aandacht en ondersteuning: ik luister, maar reik je ook concrete tools aan die jouw persoonlijke groei stimuleren.
 • Dit programma is geen quick fix, maar een speciaal samengesteld traject op basis van drie pijlers enerzijds: educatie, integratie en accountability, en drie tijdsdimensies anderzijds: verleden, heden en toekomst. Zo creëren we duurzame verandering.
 • De drie fundamenten van welzijn staan altijd centraal: jouw hoofd, jouw lichaam en jouw hart/intuïtie.

Hoofd

Je mindset en de manier waarop je brein werkt speelt een belangrijke rol in hoe jij je voelt en bepaalt hoe je met bepaalde zaken omgaat.

Het goede nieuws: ‘You are not your thoughts’. En het voelt misschien niet zo, maar je kan je gedachten (en neuronale paden) veranderen. Neuroplasticiteit heet dat.

Voor duurzame verandering is werken aan je mindset cruciaal.

Lichaam

Enkel met je hoofd aan de slag gaan is niet voldoende. Wat je meemaakt, slaat je lichaam op. Het onthoudt alles. Soms neemt je lichaam over. Bij stress gaat het bijvoorbeeld in overlevingsmodus. Het wordt al eens, misschien wel regelmatig, overprikkeld, je wordt overspoeld door emoties…

Het is ontzettend krachtig om opnieuw met je lichaam te verbinden, ernaar te leren luisteren en het te vertrouwen. Thuiskomen in je lijf, er zorg voor dragen. Leren omgaan met ongemak. Een mooie balans tussen je hoofd en lijf, dat gun ik jou.

Hart & intuïtie

Iedereen heeft een diepe, pure kern die niet is aangetast door trauma, conditionering of proberen voldoen aan verwachtingen. Dit is wie je echt bent, je authentieke ik. Sommigen spreken over je intuïtie, een diep weten, je innerlijke wijsheid, anderen over je hart volgen. Doen wat echt bij jou past. Wanneer je onderneemt en leiding geeft vanuit jouw kern gaat dat zoveel makkelijker.

Soms is die kern wat ondergesneeuwd en nemen andere zaken het voortouw in je leven. Wanneer je echter meer vanuit je kern gaat leven en verbindt met wie je écht bent, zal het makkelijker zijn om te kiezen voor wat goed is voor jou, voor die zaken waar jij gelukkig van wordt en die jou een vervuld gevoel geven.

Wat krijg je juist in dit traject?

 • individuele gesprekken
 • intensieve, persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde begeleiding, volledig afgestemd op jouw noden. Ik gebruik verschillende methodieken, waaronder EMDR om jou dichter bij jezelf te brengen.
 • onbeperkte toegang tot een uitgebreid online kenniscentrum, boordevol oefeningen, trainingen, lectuur, informatie, …
 • ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt. Ik ben een jaar lang bereikbaar voor jou via Whatsapp of mail. Ik kies er bewust voor om met een beperkt aantal vrouwen aan de slag te gaan. Zo kan ik elke deelnemer intensief begeleiden en hen geven wat ze nodig hebben.
 • Een nauwgezette opvolging via een wekelijks in te vullen document.

Heb je nog vragen?

Bekijk de FAQ pagina en…

Ontdek jouw antwoorden.