Antwoorden op jouw andere vragen over het ontMOOD-traject

Waarom een online platform jouw zelfontwikkeling bevordert?

De tijd die we 1-op-1 met elkaar doorbrengen vind ik ontzettend waardevol en kostbaar. Daarom wil ik op die momenten vooral naar jouw verhaal luisteren en samen met jou aan de slag gaan.

Om die reden ontwikkelde ik het kenniscentrum. Hier staat al die informatie, kennis en knowhow in behapbare vorm voor je klaar: via praktische oefeningen, nuttige informatie en inspirerende lectuur krijg je de kans om nog meer inzichten in jezelf te krijgen en al die informatie te integreren in jouw tempo en op jouw manier.

Bovendien geef ik je meer achtergrondinformatie over het waarom van bepaalde oefeningen, waardoor je gemotiveerd bent om ze effectief te doen en zo je zelfbewustwording te verdiepen.

Op die manier kun je er op regelmatige basis mee bezig zijn, ga je anders naar jezelf kijken, bewustere keuze maken en sneller je gewenste resultaat bereiken.

Ben jij dan een businesscoach?

Een businesscoach gaat aan de slag met je bedrijf, ik ga aan de slag met wie jij bent en waar jij tegenaan loopt. Met jouw kern, want dat is het begin van alle verandering. En natuurlijk zal dat ook een impact hebben op hoe je functioneert in je omgeving, je gezin, je zaak. Dus ik ben geen businesscoach, wel een mentor of een gids die je weer jezelf laat ont-moeten en je dichter bij je innerlijke, diepste kern brengt. Als je als ondernemer vastloopt in bepaalde gedachtepatronen en niet goed in contact staat met jezelf is het belangrijk om eerst dat innerlijke werk aan te pakken, zodat. En daar help ik je graag bij.

Ik ben een man, kan ik het traject ook volgen?

Mijn expertise zit in het werken met vrouwen. Verwachtingen naar vrouwen en daaruit voortvloeiende overtuigingen zijn vaak anders dan naar mannen, er zijn hormonale verschillen…. Dat neemt niet weg dat er ook heel wat overlap bestaat. Als jij interesse hebt in het traject, bekijk ik graag met jou wat ik voor jou kan betekenen.

Ik ben huisarts, advocaat, psycholoog. Is dit traject wat voor mij?

Absoluut!

Ik ben geen ondernemer, maar zou het traject graag volgen. Kan dat?

Ook dat kan. Ik bekijk het graag met jou in een kennismakingsgesprek.

Op welke manier kan ik instappen in het traject?

Er zijn twee opties:

  1. Je kiest onmiddellijk voor het jaarprogramma, met twintig individuele contacturen die we in samenspraak inplannen volgens jouw noden. Bij aanvang van het traject kan dat bijvoorbeeld wekelijks, of misschien heb je een voorkeur voor sessies van twee opeenvolgende uren of wil je het net meer gespreid. Het kan allemaal.
  2. Je doorloopt het traject in fases van 4 maanden. Je krijgt per fase 6 ‘contacturen’.

Tijdens een kennismakingsgesprek geef ik je meer uitleg over mijn manier van werken.

Hoe weet ik of dit jaartraject helemaal bij mij past?

Ik bied je de kans om in fase 1 te ontdekken wat dit voor jou kan betekenen. Je schrijft je dan alleen in voor fase 1, en beslist daarna of je intekent voor de twee daaropvolgende fases.

Kan ik alleen intekenen voor fase 2 of 3 van het traject?

Alleen voor fase 2 of 3 intekenen kan niet. Die eerste fase is het fundament en essentieel voor het diepere werk, ook al werkte je eerder aan jezelf en heb je al een goed zicht op je patronen.