Mentorship: meer (jezelf) ONT-moeten

Om voluit te leven en te ondernemen vanuit jouw essentie

Learn who you are, unlearn who they told you to be

Voel je als vrouwelijke ondernemer of leidinggevende dat het leven anders, beter, zinvoller kan?

Want al jouw rollen combineren – die van moeder, ondernemer, partner, vriendin, dochter -, nog meer ballen in de lucht houden en aan een resem torenhoge verwachtingen voldoen …

 • Het maakt je onrustig. Gestresseerd. En zelfs uitgeput.
 • Misschien tast het wel je zelfvertrouwen aan, voel je je minderwaardig, maak je soms keuzes die minder goed voor je zijn.
 • Of heb je net alles bereikt wat op je verlanglijstje staat, maar voel je toch dat er iets ontbreekt.
 • Met andere woorden: je raakte verwijderd van wie je écht bent, en je leeft en onderneemt niet vanuit je ware kern.

Om te weten wie jij bent, los van al die verwachtingen,

om je eigen wijsheid, je kracht en je doelen te (her)ontdekken

én al die inzichten in te zetten op een zingevende manier die voor jou werkt en jou in balans houdt,

– zowel privé als professioneel –

is duurzame verandering nodig.

Ik wijs je graag de weg       ↓

Samen met jou ga ik op zoek naar je ware essentie. Daar waar je (onbewuste) blokkades opheft en de kern van verandering zit. Want alles – ook duurzame verandering – begint bij jezelf. Bij wie je écht bent.

Ik begeleid je vanuit:

 • een holistische, diepgaande en intensieve aanpak
 • gebaseerd op meer dan 17 jaar ervaring als psychologe en ondernemer
 • met een oprecht geloof in jouw eigen expertise en wijsheid
 • in een exclusieve 1-op-1 ondersteuning
 • aangevuld met praktische tools en handvaten

Welkom thuis, bij jezelf

In een onderbouwd jaartraject laat ik je thuiskomen. Eerst bij jezelf, daarna in de verschillende rollen die jij vandaag vervult. We creëren een mindset of change en gaan verder dan de traditionele sofagesprekken. Daarbij combineren we mindsetwerk en lichaamsbewustzijn voor meer duurzame fysieke en mentale balans in je leven.

Na het traject …

 • … leid je een zinvol en gelukkig (ondernemers)leven waarbij je jezelf niet verliest.
 • … weet je duidelijk wat voor jou belangrijk is in het leven.
 • … weet je hoe je je leven kunt inrichten om je doelen te realiseren.
 • … heb je meer mensenkennis en verbind je beter met de mensen die je graag ziet.
 • … heb je meer vertrouwen in jezelf en een groter gevoel van zelfwaarde.
 • … ervaar je meer veerkracht in uitdagende situaties en momenten van (financiële) druk.
 • … ga je van voortdurende overprikkeling naar complete innerlijke rust.

Wil jij dat ook?

Contacteer me voor een gratis kennismakingssessie. We bekijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Boek een gratis sessie!

Van persoonlijke groei naar betekenisvol leven en ondernemen

Je ontdekt wat je écht wilt (bereiken). We bepalen samen wat jouw doelen zijn en je ontdekt welke overtuigingen jou in de weg staan om deze te bereiken. We staan stil bij hoe je verleden het heden bepaalt en hoe je dit kan doorbreken. Je leert je zenuwstelsel reguleren. Dit is belangrijk omdat je anders in overlevingsmodus gaat op momenten dat jouw patronen getriggerd worden.

Zodra het fundament gelegd is en je jouw verwachtingen kan onderscheiden van de verwachtingen van anderen, ontstaat er ruimte om stil te staan bij wie jij echt bent. Je leert contact maken met je lichaam. Het is de basis van alle daaropvolgende leermomenten: afstemmen op jouw noden, grenzen aangeven, goed voor jezelf zorgen …

Ook de context waarin jij je begeeft heeft een grote impact op je welzijn. Mogelijk veranderde jij, maar is je omgeving niet mee veranderd, hoe ga je daarmee om? Of doet die kennis je twijfelen over wat dat betekent voor bepaalde zaken in je leven, zoals de opvoeding van je kinderen? Ook daar maken we ruimte voor.

Dit zijn de thema’s waar ik met mijn cliënten rond werk:

 • Verandersprocessen: je krijgt diepere inzichten over het concept ‘verandering’, waarom het zo uitdagend is, waarom het tijd vraagt om te integreren en hoe je zelf zaken in beweging zet.
 • Mindset en brein: je komt te weten hoe je gedachtepatronen ontstaan, wat je kindertijd ermee te maken heeft, hoe overtuigingen leiden tot conditionering en torenhoge verwachtingen.
 • Innerlijk kind: van hechting en je innerlijke criticus tot pleasegedrag, schaduwwerk en loslaten, ze spelen een grote rol in je huidige patronen. Hoe ga je daarmee om?
 • Stress en overlevingsmodus: na deze module weet je wat je veilige plek is, hoe je je zenuwstelsel reguleert en hoe je omgaat met moeilijke situaties en ongemak.
 • Waarden en purpose: je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk zijn en in welke mate je volgens deze waarden leeft. Je leert wie je écht bent en hoe je helemaal jezelf kan zijn, in zowel privé- als professionele situaties.
 • Zelfcompassie en mildheid: zachtheid en mildheid zijn essentieel om in een drukke, overweldigende wereld dicht bij jezelf te blijven. Je leert eerst jezelf omarmen, om daarna anders in het leven te staan.
 • Thuiskomen in je lichaam: info over slaap, beweging, voeding, menopauze… Er bestaat geen ‘one size fits all’. Wat heeft jouw lichaam nodig? Welke signalen geeft het? Hoe ga je om met emoties, hoe leer je ze echt voelen en reguleren?
 • Meer plezier in je leven door zelfzorg: je leert wat je energiegevers zijn, hoe je grenzen aangeeft en zelfzorg inlast zonder schuldgevoel.
 • Verbinding en zingeving: hoe zet je al die inzichten en zelfkennis om in betekenisvolle verbinding met jezelf en met je omgeving?
 • Hoe ga je verder? Aan het einde van een traject bekijken we samen hoe je die nieuwe inzichten vast kan houden en hoe je ze kan omzetten in acties die voor jou werken, zonder in dezelfde patronen te hervallen.

De concrete invulling van het werk samen wordt bepaald door jouw specifieke noden en wat voor jou op de voorgrond staat.

Ik wil kennismaken!

Hallo, Ik ben Liesbet.

Bezielster van Mood Feelgood, jouw startpunt naar persoonlijke groei en dieper inzicht als onderneemster.

Als tienermeisje en jongvolwassene begon mijn reis naar zelfontwikkeling. Op persoonlijk én professioneel vlak. Ik worstelde, struikelde, viel weleens. Vandaag zie ik dat niet als obstakels, maar als momenten van groei. En nog steeds voel ik groei, want het leven blijft één groot work in progress.

Met mijn opleiding als psychologe bouwde ik ervaring op in binnen- en buitenland en ontdekte ik met specialisaties in gezondheidscoaching, personal training en yoga de kracht van de eigen innerlijke wijsheid. Ik geloof in een positief vermogen van ieder individu en ben ervan overtuigd dat duurzame verandering voor iedereen mogelijk is.

Met al mijn kennis en ervaring  creëerde ik een levensveranderend traject voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden met veeleisende banen. Zoals jij. Ik help jou om stappen te zetten naar het leven dat jij voor ogen hebt.

Waarom je doelgerichte stappen zet tijdens dit traject?

 • Ik zorg voor een persoonlijke begeleiding naar jouw doelen. Je krijgt mijn exclusieve aandacht en ondersteuning.
 • De individuele gesprekken zijn volledig afgestemd op jouw noden. Ik gebruik verschillende methodieken, waaronder EMDR om jou dichter bij jezelf te brengen
 • In de periode tussen de sessies ben ik voor jou bereikbaar via WhatsApp of mail.  Zo kan ik jou ondersteunen op de momenten dat jij het nodig hebt.
 • Een nauwgezette opvolging via een wekelijks in te vullen document.
 • Ik reik je concrete tools aan die jouw persoonlijke groei stimuleren.
 • Ik sta voor een holistische aanpak. We focussen op 4 fundamenten van welzijn: jouw hoofd, jouw lichaam, jouw hart/intuïtie en verbinding/verbondenheid.

Hoofd

Je mindset en de manier waarop je brein werkt speelt een belangrijke rol in hoe jij je voelt en bepaalt hoe je met bepaalde zaken omgaat.

Het goede nieuws: ‘You are not your thoughts’. En het voelt misschien niet zo, maar je kan je gedachten (en neuronale paden) veranderen. Neuroplasticiteit heet dat.

Voor duurzame verandering is werken aan je mindset cruciaal.

Lichaam

Enkel met je hoofd aan de slag gaan is niet voldoende. Wat je meemaakt, slaat je lichaam op. Het onthoudt alles. Soms neemt je lichaam over. Bij stress gaat het bijvoorbeeld in overlevingsmodus. Het wordt al eens, misschien wel regelmatig, overprikkeld, je wordt overspoeld door emoties…

Het is ontzettend krachtig om opnieuw met je lichaam te verbinden, ernaar te leren luisteren en het te vertrouwen. Thuiskomen in je lijf, er zorg voor dragen. Leren omgaan met ongemak. Een mooie balans tussen je hoofd en lijf, dat gun ik jou.

Hart & intuïtie

Iedereen heeft een diepe, pure kern die niet is aangetast door trauma, conditionering of proberen voldoen aan verwachtingen. Dit is wie je echt bent, je authentieke ik. Sommigen spreken over je intuïtie, een diep weten, je innerlijke wijsheid, anderen over je hart volgen. Doen wat echt bij jou past. Wanneer je onderneemt en leiding geeft vanuit jouw kern gaat dat zoveel makkelijker.

Soms is die kern wat ondergesneeuwd en nemen andere zaken het voortouw in je leven. Wanneer je echter meer vanuit je kern gaat leven en verbindt met wie je écht bent, zal het makkelijker zijn om te kiezen voor wat goed is voor jou, voor die zaken waar jij gelukkig van wordt en die jou een vervuld gevoel geven.

Verbinding

Mensen zijn sociale wezens. We hebben elkaar nodig. Jezelf helen is zoveel mooier wanneer het in een betekenisvolle verbinding kan. Misschien is het dan pas echt helen. Omring je met mensen die jou steunen, die je dragen en goed voor je zijn. Jouw tribe.

Vanuit verbinding kan je met de kennis die je opdoet ook impact maken op de mensen rondom je. Je partner, je kinderen, je collega’s/werknemers, vrienden… Hoe kan je op een mooie manier omgaan met mensen waar je niet zo blij van wordt?

Verbinding kan ook gaan over spiritualiteit en religie. Met de natuur. Voelen dat er meer is. Maar dat hoeft niet.

Investering in jezelf

Vier maanden intensief aan jezelf werken kan veel veranderen.

Wil jij graag ervaren wat er voor jou mogelijk is? Voel je dat ondersteuning en een klankbord jou kan helpen?

Dan is het 4 maanden mentorship wat voor jou.

Investering voor 4 maanden:

€3.333 excl BTW

Ik geloof niet in quick fixes. Patronen die decennia lang spelen duurzaam veranderen vraagt tijd.

Ben je bereid all the way te gaan? Wil jij graag de persoon worden die je wil zijn? Gun jij jezelf de hulp die je daarvoor nodig hebt?

Ga dan voor de deep dive:

Investering voor 12 maanden:

€8.888 excl BTW

Heb je nog vragen?

Bekijk de FAQ pagina en…

Ontdek jouw antwoorden.