MoodSummersession21-189.jpg

LYT Yoga®

Slimmere yoga voor een bewust leven.

De LYT-methode is een geavanceerde aanpak van yoga die duurzaam, efficiënt en uitdagend is. Het is een evolutie van yoga die de mentale, fysieke en spirituele onevenwichtigheden van onze moderne levensstijl aanpakt.

Train je hersenen en lichaam om beter te kunnen bewegen door het leven en beter samen te werken. Want beweging verandert alles: als we beter bewegen, voelen we ons beter en creëren we meer balans in lichaam en geest. De LYT Yoga-methode, ontwikkeld door kinesiste en yogalerares Lara Heimann, maakt gebruik van intelligente, gebalanceerde bewegingssequenties. LYT is voor iedereen: van beginners tot liefhebbers tot professionele atleten. We hertrainen samen onze bekende, gebruikelijke bewegingspatronen en houdingsonevenwichtigheden om ons sterker, energieker en beter te voelen. We zorgen voor evenwicht op en langs de mat.

 

LYT zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder, krachtiger en levendiger gaat voelen. Je houding wordt beter, je beweegt beter en neemt die kwaliteiten met je mee langs de mat op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Kom een all-levels of beginnersles meevolgen met Jana van Ylva Yoga op woensdagavond!

De all-levels flow is een snellere les, perfect voor iedereen die graag een beetje wil zweten terwijl we het lichaam uitdagen en terug meer in balans brengen. De beginnersles is een rustigere flow waar we de focus meer op basishoudingen en rust leggen. Deze les is geschikt voor iedereen die ofwel begint met yoga, liever een rustigere les volgt of op een trager tempo echt wil werken aan houding.