MoodSummersession21-189.jpg

LYT Yoga®

Slimmere yoga voor een bewust leven.

De LYT-methode is een geavanceerde aanpak van yoga die duurzaam, efficiënt en uitdagend is. Het is een evolutie van yoga die de mentale, fysieke en spirituele onevenwichtigheden van onze moderne levensstijl aanpakt.

Train je hersenen en lichaam om beter te kunnen bewegen door het leven en beter samen te werken. Want beweging verandert alles: als we beter bewegen, voelen we ons beter en creëren we meer balans in lichaam en geest. De LYT Yoga-methode, ontwikkeld door kinesiste en yogalerares Lara Heimann, maakt gebruik van intelligente, gebalanceerde bewegingssequenties. LYT is voor iedereen: van beginners tot liefhebbers tot professionele atleten. We hertrainen samen onze bekende, gebruikelijke bewegingspatronen en houdingsonevenwichtigheden om ons sterker, energieker en beter te voelen. We zorgen voor evenwicht op en langs de mat.

 

LYT zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder, krachtiger en levendiger gaat voelen. Je houding wordt beter, je beweegt beter en neemt die kwaliteiten met je mee langs de mat op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.

Kom een les meevolgen met Jana van Ylva Yoga op woensdagavond!