Een veilige plek voor iedereen. 

LESSEN BUITEN

Indien mogelijk gaan de lessen buiten door, tenzij het regent. Als het te koud wordt trekken we voor de yoga- en pilateslessen naar binnen. 

 

Buiten kunnen 8 personen deelnemen. Wij contacteren je wanneer je op de wachtlijst – zie verder-  staat en de les buiten doorgaat.

 

 

 

LESSEN BINNEN

Het aantal plaatsen per les reduceren we tot 5. Hiermee kunnen we de 1,5 m afstand regel heel vlot respecteren. In principe is er met 1,5 meter afstand plek voor 7 personen en een lesgever. Gezien het om een kleine ruimte gaat, beslisten we om zo weinig mogelijk risico te nemen en  het aantal deelnemers nog meer te reduceren. Op de grond duiden we aan waar de matjes komen te liggen. 

Als je zeker wil zijn van je plek tijdens de les, is het noodzakelijk tijdig te reserveren. 

Als er geen plek meer is, kan je je op de wachtlijst noteren. Dit is ook handig wanneer de lessen buiten door kunnen gaan. 

 

Er is ontsmettingsalcohol voorzien.  Ontsmet je handen bij binnenkomen en buitengaan.

We sporten als het even kan met de ramen open. Vervelende vliegen, muggen etc. moeten we er even bij nemen. Als we de ramen niet open laten, wordt de ruimte tussen de lessen telkens verlucht.   

 

Breng je eigen matje mee. Als je er geen hebt, is het uiteraard wel mogelijk eentje van de studio te lenen. Ook de matjes worden ontsmet.  

 

Tijdens de trainingen krijg je materiaal waarvan enkel jij gebruik maakt. Dit materiaal ontsmet je zelf na de les. 

 

Gelieve zo weinig mogelijk gebruik te maken van het toilet. Indien het niet anders kan,  ontsmet je het toilet na gebruik goed. Er is ontsmettingsmateriaal voorzien. 

 

Voel je steeds vrij om een mondmasker te dragen indien je je hierdoor beter beschermt en veiliger voelt.  

 

Net omdat het aantal plekken besperkt is en we zoveel mogelijk mensen kans willen geven om de les te volgen, vragen we jullie nogmaals uitdrukkelijk om tenminste 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn we genoodzaakt de les aan te rekenen. 

 

Owv het beperkt aantal plaatsen is het niet meer mogelijk om een gratis proefles te volgen. Voortaan kan je (éénmalig) twee proeflessen aankopen voor 20€. 

 

Indien de les ouder-kindyoga of bepaalde lessenreeksen door coronamaatregelen niet kunnen doorgaan, krijgt u een waardebon voor het corresponderende bedrag.

 

Indien je last hebt van symptomen gerelateerd aan het coronavirus, gelieve niet naar de les te komen (wij rekenen hiervoor geen credit aan). Wanneer corona bij jou wordt vastgesteld en je hebt 2 weken voorafgaand deelgenomen aan een les, gelieve ons op de hoogte te brengen.

 

 

THERAPIE EN CONSULTATIES 

Indien mogelijk, wacht je buiten/in de wagen en maak je geen gebruik van de wachtzaal. 

 

Ontsmet je handen bij het binnenkomen en het buitengaan. 

 

In de consultatieruimte zijn de knusse zetels vervangen door plastieke stoelen. Deze worden na iedere cliënt ontsmet, net zoals de klinken. 

De stoelen staan ver uit elkaar. Indien nodig, wordt er een mondmasker gedragen door therapeut en cliënt. 

 

We schenken geen koffie, thee of water meer. 

 

Gelieve zo weinig mogelijk gebruik te maken van het toilet. Indien het niet anders kan, gelieve het toilet na gebruik goed te ontsmetten. Er is ontsmettingsmateriaal voorzien. 

 

Indien je last heeft van symptomen gerelateerd aan het coronavirus, gelieve de afspraak te annuleren. Hiervoor wordt niets in rekening gebracht. 

Wanneer corona bij jou wordt vastgesteld en je hebt 2 weken voorafgaand een afspraak gehad, gelieve uw therapeut op de hoogte te brengen.